پرستار سالمند

پرستار سالمند در منزل

براساس آمارهای موجود جمعیت سالمندان در سرتاسر جهان و ایران رو به افزایش گذاشته است  و در حال حاضر در حدود 9.3 درصد از جمعیت ایران را سالمندان تشکیل می دهند.

با توجه به شیوع بیماری های مزمن در دوران سالمندی، بسیاری از این افراد برای ادامه زندگی مستقل به حمایت اطرافیان متکی هستند.

با این که معمولا اعضای خانواده سالمند تمایل زیادی به مراقبت و نگهداری از عضو سالمند خانواده دارند، اما ممکن است به دلیل مشغله های زندگی، مسئولیت های اجتماعی، بعد مسافت یا پیچیدگی شرایط سالمند قادر به ارائه خدمات مورد نیاز سالمند نباشند.

در این شرایط استخدام پرستار سالمند در منزل یکی از بهترین گزینه های ممکن برای حفظ سلامت و امنیت سالمند است.

پرستار سالمند در منزل کیست؟

پرستار سالمند یکی از مهم ترین اجزای مراقبت از سالمند در منزل است که در حوزه مراقبت و پرستاری از سالمندان از دانش و تجربه لازم برخوردار است. پرستار سالمند با استفاده از تکنیک های مراقبتی متنوع به سالمند کمک می کند تا از سلامتی خود محافظت کرده و با تغییرات جسمی و ذهنی ناشی از بالارفتن سن، سازگار شود.

حضور پرستار سالمند حرفه ای در کنار سالمند، شرایطی را بوجود می آورد که سالمند تا حداکثر زمان ممکن، به زندگی مستقل و فعال خود ادامه دهد.

انواع پرستار سالمند

انواع مختلفی از پرستار سالمند در منزل وجود دارد که براساس نوع تخصص، مسئولیت های متفاوتی را برعهده دارند. شناخت تفاوت های بین انواع پرستاران سالمند در منزل نقش مهمی در استخدام فرد مناسب برای برطرف کردن نیازهای سالمند و بالارفتن کیفیت زندگی وی دارد. در ادامه با انواع پرستار سالمند در منزل بیشتر آشنا خواهید شد:

مراقب سالمند

مراقب سالمند به فردی اطلاق می شود که از تجربه و آگاهی مناسب برای برطرف کردن نیازهای روزمره سالمندان برخوردار است.

استفاده از مراقب سالمند در منزل، بیشتر مناسب افرادی است که به دلیل ناتوانی های جسمی و ذهنی برای انجام امور روزمره مانند نظافت و آشپزی به پشتیبانی اطرافیان نیاز دارند.

مسئولیت پذیری، انضباط و اخلاق خوش، جزو مهم ترین ویژگی های مراقبت سالمند در منزل است.

با این که برخورداری از تحصیلات آکادمیک برای مراقب سالمند در منزل الزامی نیست، اما ارائه مدرک دیپلم برای استخدام این افراد ضروری است.

 

بهیار

در شرایطی که سالمند به دلیل مشکلات سلامتی به دریافت خدمات درمانی در منزل نیاز داشته باشد، بهترین انتخاب استفاده از خدمات بهیار در منزل است. بهیار به عنوان عضوی از تیم درمانی سالمند شناخته می شود که در دوره های تخصصی بهیاری شرکت کرده و از دانش و تجربه مناسبی برای ارائه مراقبت های تخصصی از بیماران برخوردار است.

یک بهیار حرفه ای تحت نظارت پزشک و پرستار، در مراکز درمانی اعم از بیمارستان ها و درمانگاه ها فعالیت دارند اما محدوده وظایف بهیار محدود به مراکز درمانی نیست.

استفاده از خدمات بهیار در منزل، برای مراقبت و پرستاری از سالمندان بیمار، یکی از هوشمندانه ترین انتخابات ممکن است.

مهم ترین وظایف بهیار عمدتا شامل موارد زیر است

  • بررسی علائم حیاتی سالمند
  • نظارت بر مصرف انواع دارو
  • جمع آوری نمونه ادرار و مدفوع سالمند برای ارسال به آزمایشگاه
  • فراهم کردن شرایط آسایش و امنیت سالمند
  • ارتباط مستمر با تیم درمانی و خانواده سالمند
  • نصب سوند و تزریقات
  • برطرف کردن نیازهای بهداشتی و نظافتی مانند استحمام، کوتاه کردن ناخن ها و ..
  • کمک به تغذیه باکیفیت بیمار
  • کمک به جابه جایی سالمند با ویلچر یا رانندگی
  • ماساژ و مراقبت های پوستی برای پیشگیری از زخم بستر
  • آموزش استفاده از تجهیزات پزشکی کمکی مانند دستگاه کمک تنفسی

بنابراین خدمات بهیار در منزل بسیار گسترده است که براساس شرایط منحصر به فرد هر بیمار تعیین می شود.

پرستار سالمند حرفه ای

پرستار سالمند از تحصیلات دانشگاهی و تجربه کافی، برای ارائه خدمات درمانی و پرستاری از سالمندان بیمار برخوردار است.

فراهم آوردن بهترین سطح مراقبت از بیماران سالمند در منزل، مهم ترین وظیفه پرستار سالمند حرفه ای است که برای تشخیص و درمان نیازهای پیچیده جسمی و روانی افراد مسن آموزش دیده اند.

اجرای دقیق دستورالعمل های پزشکان و نظارت بر عملکرد بهیاران از مهم ترین مسئولیت های پرستار سالمند در منزل است.

استفاده از خدمات پرستار سالمند در منزل بیشتر مناسب بیمارانی است که پس از ترخیص از بیمارستان ، همچنان به نظارت های دقیق درمانی نیاز دارند.

همدم سالمند (Senior Companion)

همدم سالمند یکی از مهم ترین انواع پرستار سالمند در منزل است که بیشتر مسئولیت حمایت روحی و روانی از سالمند را برعهده دارد. وظایف و نقش همدم سالمند از طیف گسترده ای برخوردار است اما به صورت کلی این پرستاران مسئولیت حفظ ارتباطات اجتماعی، آرامش روحی و توجه به نیازهای روزمره سالمندان را برعهده دارند.

همراهی و حمایت همدم سالمند در انجام وظایف روزمره مانند خرید مواد غذایی، مراجعه به پزشک، همراهی در پیاده‌روی یا ورزش، شرکت در فعالیت‌های اجتماعی و تفریحی و سایر  فعالیت‌های روزمره، نقش موثری در بهبود کیفیت زندگی سالمندان دارد.

همدم سالمند با تشویق سالمند به گفتگو و به اشتراک گذاشتن تجربیات ارزشمند گذشته، نقش مهمی در رفع احساس تنهایی و افزایش تمایل سالمند به ایجاد ارتباطات اجتماعی دارد.

معمولا وظایف همدم سالمند براساس نیازها و شرایط منحصر به فرد هر سالمند، مشخص می شود اما همدم سالمند نیز باید مانند سایر پرستاران سالمند، از دانش و مهارت‌های لازم برای مراقبت از سالمندان و مدیریت شرایط اضطراری برخوردار باشد.

 

آشنایی با وظایف پرستار سالمند در منزل

وظایف پرستار سالمند در منزل طیف گسترده ای دارد که براساس وضعیت سلامتی سالمند و نوع پرستار تعیین می شود، اما به صورت کلی مهم ترین وظایف پرستار سالمند در منزل شامل موارد زیر است:

ارائه مراقبت بهداشتی

یکی از مهم ترین وظایف پرستار سالمند در منزل، رسیدگی به نیازهای بهداشتی فرد سالمند است.  انجام امور نظافت شخصی ازجمله استحمام، تمیزکردن بدن، تعویض لباس و کوتاه کردن ناخن ها و آراستن ظاهر سالمند همگی از وظایف پرستار سالمند در منزل است.

مدیریت مصرف داروها

پرستار سالمند در منزل موظف است تا بر روند مصرف داروهای سالمند نظارت دقیقی داشته باشد. این مسئولیت شامل تعیین زمان مصرف داروها، مقدار مصرف، ثبت و پیگیری عوارض داروها و گزارش این موارد به خانواده و تیم درمانی سالمند است.

 رانندگی و کمک به حمل و نقل سالمند

بسیاری از سالمندان برای جابه جایی در داخل و خارج از منزل، به کمک اطرافیان نیاز دارند. آموزش سالمند برای استفاده از دستگاه های کمک حرکتی مانند عصا، ویلچر و واکر از یک سو، و رانندگی برای انتقال سالمند به مراکز درمانی و توانبخشی از سوی دیگر جزو مهم ترین وظایف پرستار سالمند در منزل  است.

راهنمایی و آموزش

ارائه راهنمایی و آموزش‌های لازم به سالمند و اطرافیان او نقش موثری در کاهش بروز مشکلات و حوادث احتمالی دارد. از سویی دیگر پرستار با آموزش روش های برطرف کردن نیازهای تغذیه‌ای، تمرینات فیزیکی و نحوه مدیریت درد به سالمند و اطرافیان او آرامش و اعتماد به نفس بیشتری می بخشد.

توانایی مدیریت زمان

توانایی پرستار در مدیریت زمان و تنظیم برنامه های مراقبتی نقش موثری در بهبود کیفیت زندگی سالمند دارد. همچنین، حضور به موقع پرستارسالمند در محل خدمت، یکی از مهم ترین نشانه های قابل اعتماد بودن پرستار سالمند است.

حفظ صبرو انعطاف پذیری

یک پرستار سالمند حرفه ای باید در شرایط کاری پرفشار و خسته کننده، صبر و آرامش خود را حفظ کرده و نسبت به برطرف کردن مشکلات موجود اقدام کند. در این شرایط  انعطاف‌پذیری و تعامل مثبت پرستار با سالمند و خانواده‌ وی از اهمیت بالایی برخوردار است.

برخورداری از مهارت‌ها فوق، در کنار دانش فنی و تجربه کاری، پرستار سالمند را قادر می‌سازد تا به بهترین نحو نیازهای سالمند تحت مراقبت خود را برطرف کند.

 

مزایای پرستاری از سالمند در منزل نسبت به سرای سالمندان

پرستاری از سالمندان در منزل شخصی، نسبت به انتقال وی به سرای سالمندان مزایای بیشماری دارد از جمله:

  • سالمندان در محیط آشنای خانه، احساس امنیت و آرامش بیشتری دارند و به همان اندازه در محیط ناآشنای سرای سالمندان دچار نگرانی و اضطراب می شوند. بی شک کیفیت زندگی سالمندان در فضایی که به آن عادت دارند از سطح بالاتری برخوردار است.

 

  • سالمندانی که در منزل شخصی خود تحت مراقبت و پرستاری قرار می گیرند، بیشتر از همتایان خود در سرای سالمندان احساس استقلال و خودکفایی دارند. این سالمندان نقش پررنگ تری در انجام فعالیت‌های روزمره و تصمیم‌گیری‌های مربوط به زندگی شخصی خود را برعهده دارند.

 

  • حضور سالمند در محیط خانه فرصت ارزشمندی برای اعضای خانواده فراهم می کند تا تعامل بیشتری با سالمند داشته باشند. در این شرایط اعضای خانواده در ایجاد و حفظ ارتباطات عمیق و پایدار موفق تر عمل می کنند.

 

  • دریافت خدمات مراقبتی براساس نیازهای سالمند، یکی دیگر از مزایای مراقبت از سالمند در منزل است. از آنجایی که پرستار سالمند در منزل، برخلاف خانه سالمندان، تنها مسئولیت مراقبت از یک سالمند را برعهده دارد. در این شرایط پرستار براساس نیازهای منحصر به فرد سالمند، نسبت به ارائه خدمات مراقبتی اقدام می کند.
  • کاهش ریسک عفونت یکی دیگر از مزایای مراقبت از سالمند در منزل است زیرا سرعت انتشار بیماری های عفونی در سرای سالمندان به دلیل تراکم سالمندان و مشکلات سیستم ایمنی بدن بسیار شایع است.

با توجه به عوامل فوق، استفاده از خدمات پرستاری از سالمند در منزل بهترین گزینه برای حفظ سلامت سالمند و کاهش نگرانی خانواده وی است.

انواع ساعات کاری پرستار سالمند در منزل

با این که وضعیت سلامتی سالمند و نیازهای او تعیین کننده مدت زمان حضور پرستار در منزل است، شیفت های کاری پرستاران در منزل به یکی از اشکال زیر تقسیم بندی می شود

  • پرستار سالمند پاره وقت (روزانه، شبانه و ساعتی)

این نوع پرستار، معمولا برای مدت زمان محدودی در منزل سالمند حضور دارد، مثلاً برای چند ساعت در روز یا چند روز در هفته. معمولا افراد سالمندی که تنها در برخی از امور روزمره به کمک دیگران نیاز دارند و یا از سوی خانواده حمایت می شوند، از خدمات پرستار پاره وقت استفاده می کنند.

  • پرستار سالمند تمام وقت ( 24 ساعته یا شبانه روزی)

در این روش، سالمند در کل ساعات شبانه روز، تحت مراقبت و پرستاری فردی متخصص و باتجربه قرار دارد. معمولا سالمندان مبتلا به زوال عقل، بیماران پس از جراحی و ترخیص از بیمارستان و یا سالمندانی که به دلیل بیماری های ناتوان کننده، برای انجام کلیه امور زندگی به حمایت اطرافیان وابسته هستند، از خدمات پرستار تمام وقت استفاده می کنند.

لازم به ذکر است که کلیه خدمات پاره وقت یا تمام وقت به دو شکل دایمی و مقطعی قابل ارائه است که این موضوع در هنگام عقد قرار داد همکاری، تعیین می شود.

 

انواع روش های استخدام پرستار سالمند در منزل

اگر قصد دارید که برای مراقبت از سالمند عزیز خود یک پرستار در منزل استخدام کنید به صورت کلی می توانید از دو روش زیر استفاده کنید:

استخدام پرستار به صورت شخصی

در شرایطی که شخصا نسبت به یافتن پرستار سالمند در منزل اقدام کنید احتمالا باید از طریق توصیه آشنایان، تبلیغات خیابانی، گردش در اینترنت و سایر روش های تصادفی استفاده کنید. درصد موفقیت شما در این روش بسیار اندک است زیرا استخدام پرستار به صورت شخصی با معایب بی شماری همراه است از جمله:

  • عدم اطمینان از تجربه و تخصص پرستار
  • عدم امکان ارزیابی قابلیت‌ها و مهارت‌های پرستار
  • عدم امکان تماس با کارفرمایان سوابق قبلی پرستار
  • کاهش احساس امنیت و اعتماد به پرستار
  • نامتعارف بودن دستمزد پرستار
  • عدم وجود واحد نظارت کننده بر عملکرد پرستار
  • عدم امکان جایگزینی نیروی پرستار در مواقع لزوم

بهترین راه برای حل مشکلات فوق، مراجعه به مراکز مجاز و رسمی ارائه کننده خدمات پرستاری از سالمند در منزل است.

استخدام پرستار از طریق مراکز ارائه کننده خدمات پرستاری در منزل

مراحل استخدام پرستار سالمند در این مراکز، از استانداردهای گزینشی سخت گیرانه ای پیروی می کند و پرستاران پس از چندین مرحله گزینش موفق به استخدام می شوند. بررسی سوابق و مدارک هویتی، تحصیلی و شغلی پرستار سالمند در طی مراحل گزینش باعث می شود تا بار این مسئولیت از شانه خانواده سالمند برداشته شود. در ادامه با سایر مزایای استخدام پرستار از مراکز رسمی ارائه کننده خدمات پرستاری آشنا خواهید شد:

مزایای استخدام پرستار سالمند از مراکز مجاز

همانگونه که بیان شد استخدام پرستار سالمند از طریق مراکز معتبر که از مجوزهای رسمی فعالیت برخوردار هستند بهترین گزینه برای تامین سلامت و امنیت سالمند در منزل است. در ادامه مهم ترین مزایای استخدام پرستار سالمند از طریق مراکز رسمی و معتبر آشنا خواهید شد:

گزینش تخصص کادر پرستاری

از آنجایی که مراکز مجاز و رسمی ارائه کننده خدمات مراقبت و پرستاری در منزل، معمولاً استانداردهای سخت‌گیرانه‌ای در انتخاب و استخدام پرستاران دارند، بنابراین می توانید از این موضوع اطمینان حاصل کنید که سالمند عزیز شما تحت مراقبت افراد حرفه ای، قابل اعتماد و متخصص قرار دارند. کلیه پرستاران سالمند موظف به ارائه مدارک هویتی، تحصیلی و شغلی خود هستند و تنها با ارائه مدرک معتبر عدم اعتیاد و عدم سو سابقه موفق به استخدام می شوند.

تخصص و آموزش

مراکز مراقبت و پرستاری از سالمندان علاوه بر گزینش مهارت های تخصصی پرستاران در هنگام استخدام، به منظور بروز رسانی اطلاعات و مهارت های پرستاران، دوره های آموزشی متنوعی را برگزار می کنند. در این شرایط پرستار سالمند با ارتقا دانش و مهارت های تخصصی، توانایی بهتری در ارائه خدمات باکیفیت به سالمند بدست می آورد.

نظارت منظم

واحد نظارت، یکی از مهم ترین بخش های مراکز مجاز و رسمی ارائه کننده خدمات پرستاری  در منزل است. وظیفه اصلی این واحد نظارت دوره ای بر عملکرد پرستار سالمند و پیگیری شکایات و مشکلات احتمالی بین پرستار و سالمند است.

پوشش بیمه

استخدام پرستار سالمند از طریق مراکز مجاز و رسمی، معمولاً با خدمات بیمه ای همراه است به این معنی که براساس ماده 148 قانون کار، پرستار در طول خدمت از سوی کارفرما یا شرکت اعزام کننده پرستار، تحت بیمه قرار خواهد گرفت و در صورت بروز مشکلات احتمالی هزینه های درمانی پرستار از سوی بیمه پرداخت خواهد شد.

دسترسی به امکانات  کمکی و تجهیزات مراقبتی

برخی از مراکز اعزام پرستار سالمند در منزل، علاوه بر خدمات مراقبتی نسبت به تامین  امکانات و تجهیزات کمکی به سالمندان در منزل اقدام می کند.

بنابراین در شرایطی سالمند به دریافت خدمات تخصصی مانند وسایل پزشکی یا تجهیزات درمانی نیاز داشته باشد می تواند امکانات مورد نیاز خود را از این مراکز اجاره یا خریداری کند.

دستمزد منصفانه پرستار

مبنای محاسبه حقوق پرستار سالمند در مراکزی که تحت نظارت وزارت بهداشت فعالیت می کنند، براساس تعرفه اعلامی از سوی این نهاد تعیین می شود. بنابراین هزینه ای که در قبال دریافت خدمات پرستاری از سالمند در منزل پرداخت خواهید کرد کاملا منصفانه و براساس توان اقتصادی عموم جامعه برنامه ریزی شده است.

اعزام نیروی جایگزین

یکی از مهم ترین مزایای استخدام پرستار از سوی مراکز مجاز، امکان اعزام نیروی جایگزین در مواقع مورد نیاز است. به عنوان مثال در شرایطی که پرستار به هر دلیلی قادر به حضور در محل خدمت خود نباشد، مرکز پرستاری سریعا نسبت به اعزام نیروی جایگزین اقدام خواهد کرد.

روش محاسبه دستمزد پرستار سالمند

عوامل متعددی بر نحوه محاسبه دستمزد پرستار سالمند در منزل تاثیر دارد که مهم ترین آن ها شامل موارد زیر است:

دستمزد پایه قانونی

همانگونه که بیان شد، مبلغ پایه دستمزد پرستار برای مراقبت از سالمند در منزل به صورت سالانه از سوی وزارت بهداشت به مراکز ارائه کننده این خدمات ابلاغ می شود. البته در صورت نیاز سالمند به دریافت خدمات اضافه، مبلغ دستمزد پرستار بیشتر از مبلغ پایه خواهد بود.

ساعات کار

هر چه تعداد ساعات حضور پرستار درمنزل سالمند بیشتر باشد به همان نسبت نیز دستمزد بیشتری دریافت خواهد کرد بنابراین میزان دستمزد پرستارسالمند شبانه روزی بیشتر از پرستار روزانه یا ساعتی است. از سویی دیگر حضور پرستار در ایام تعطیل و ساعات خارج از قرار داد نیز بر افزایش نرخ هزینه های مراقبت از سالمند موثر است.

سطح تجربه و تحصیلات

میزان تجربه و دانش پرستار سالمند به صورت مستقیم بر افزایش میزان دستمزد وی تاثیر گذار است. معمولا پرستاران با تجربه که از دانش و مهارت بیشتری برخوردارند، در مواقع اورژانسی، توانایی بهتری برای مدیریت بحران و اقدامات سریع از خود نشان می دهند.

جغرافیای محل سکونت

استخدام پرستار سالمند در شهرهای بزرگ، به دلیل افزایش هزینه های زندگی، بیشتر از  شهرستان های کوچک است. از سویی دیگر فاصله مکانی محل زندگی پرستار و محل سکونت سالمند نیز از جمله عوامل تاثیر گذار بر دستمزد پرستار است. مسلما هرچه این فاصله بیشتر باشد، پرستار برای رفت و آمد متحمل هزینه بیشتری می شود که این مبلغ باید در دستمزد پرستار پوشش داده شود

نوع خدمات درخواستی

در صورتی که سالمند به دلیل مشکلات جسمی و ذهنی، به دریافت خدمات مراقبتی و درمانی تخصصی نیاز  داشته باشد، مسئولیت های پرستار و بالطبع دستمزد وی نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

به عنوان مثال میزان دستمزد پرستار سالمندی که علاوه بر انجام امور منزل، توانایی تزریق دارو یا تعویض سوند را داشته باشد بیشتر از پرستاری است که صرفا مسئولیت انجام امور منزل را برعهده دارد.

البته لازم به ذکر است که شرکت های ارائه کننده خدمات مراقبتی در منزل برای محاسبه میران حقوق پرستار سالمند در منزل، موارد مختلفی را در نظر می گیرند. بنابراین پیشنهاد می شود که برای اطلاع از هزینه دقیق استخدام پرستار سالمند با مرکز مربوطه تماس حاصل فرمایید و اطلاعات جامع تری را دریافت کنید.

نکات مهم در هنگام مصاحبه با پرستار سالمند

برای این که روند مصاحبه و استخدام پرستار سالمند در منزل با دقت و سرعت کافی انجام شود بهتر است نکات زیر را در نظر داشته باشید:

مشخص کردن انتظارات و نیازها

بهتر است پیش از مصاحبه با پرستار سالمند، لیست دقیقی از نیازها و انتظارات موجود تهیه و  تنظیم کنید. رجوع به این لیست در هنگام مصاحبه به شما کمک خواهد کرد تا به صورت کاملا شفاف و واضح در مورد انتظارات خود با پرستار گفتگو کنید و نکته ای را فراموش نکنید.

 

ارزیابی مدیریت بحران پرستار

بهترین اقدام برای بررسی میزان مهارت پرستار در مدیریت شرایط بحرانی، شبیه سازی یک موقعیت اورژانس است. به عنوان مثال از پرستار بپرسید که عکس العمل وی در هنگام زمین خوردن سالمند چیست؟ یا اگر سالمند در تنفس یا هوشیاری دچار مشکل شود مناسب ترین اقدام چه خواهد بود؟ ارزیابی پاسخ پرستار به این سوالات، به شما در بررسی میزان مهارت های مدیریت بحران پرستار کمک خواهد کرد.

 

بررسی مهارت های ارتباط با سالمندان

یکی از مهم ترین مراحل مصاحبه با پرستار، بررسی توانایی های ارتباطی وی با افراد سالمند است. معمولا پیشنهاد می شود که قبل از انعقاد قرارداد استخدام، پرستار حداقل یک جلسه با سالمند دیدار و معاشرت داشته باشد.  در این شرایط قادر خواهید بود تا با بررسی میزان پذیرش، اعتماد و رضایت سالمند از پرستار، نسبت به استخدام قطعی وی تصمیم گیری کنید.

 

توانایی تهیه و ارائه گزارش کار

یک پرستار حرفه ای باید توانایی ارائه گزارش کار روزانه، هفتگی یا ماهانه به شما و پزشک سالمند را داشته باشد. در واقع ارائه اطلاعات و گزارش های لازم در مورد وضعیت جسمی و روانی سالمند به خانواده و تیم درمانی سالمند، تاثیر زیادی در بهبود وضعیت سلامتی سالمند و آرامش اطرافیان وی دارد.

رعایت حریم خصوصی سالمند

حفظ حریم خصوصی و اسرار خانوادگی سالمند، یکی از مهم ترین وظایف پرستار سالمند در منزل است. در هنگام مصاحبه با پرستار سالمند در مورد این که چه مواردی را جزو حریم خصوصی سالمند می داند گفتگو کنید

توانایی خودمراقبتی

از این موضوع اطمینان حاصل کنید که پرستار اهمیت خود مراقبتی و تاثیر آن در بهبود کیفیت خدمات پرستاری از سالمند را می داند. برای بررسی این موضوع می توانید از پرستار در مورد روش های مراقبت از سلامت و روحیه خود سوالاتی بپرسید و از این موضوع اطمینان حاصل کنید که پرستار همواره در بهترین شرایط جسمی و روحی خود در کنار سالمند حضور پیدا می کند.

بنابراین اگر برای مراقبت از سالمند عزیز خود با مشکل روبرو شده اید و به دریافت حمایت های تخصصی نیاز دارید، پیشنهاد ما استخدام پرستار از مرکز پرستار سالمند است. نیروهای متخصص این مرکز در هر ساعت از شبانه روز، حتی در ایام تعطیل آماده ارائه خدمات پرستاری از سالمند، کودک و بیمار در منزل هستند. با استفاده از خدمات مرکز پرستار سالمند، آرامش و رضایت را به زندگی سالمند عزیز خود بازگردانید. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق راه های ارتباطی اعلام شده با مشاوران مرکز پرستار سالمند تماس حاصل فرمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *